Beoordelingen van Songsushi Apeldoorn

Recente recensies van Songsushi Apeldoorn

5 sterren na 130 reviews

, 24-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Veel en lekker eten!

, 23-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas vanavond mijn laatste bestelling gedaan. Na de vorige ervaring dat we 2 uur moesten wachten dacht dat ik dat dit een uitzondering was. Helaas vanavond een bestelling gedaan om 17:00 uur dat het om 18:00 zou worden bezorgd. Om 19:30 kwam het eten pas na meerdere telefoontjes en valse beloftes. Het eten smaakt dan ook gelijk een stuk minder.

, 20-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit was de 3e keer dat we sushi hebben besteld en het was niet erg lekker. Het proefde absoluut niet vers. Teriyaki stokjes die worden opgewarmd in de magnetron is is gewoon niet vers. Erg jammer want de eerste 2 bestellingen waren prima.

, 12-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering was precies optijd. Sushi’s waren erg lekker en mooi gerold

, 09-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect voor elkaar. Goede service!Super lekker eten!!

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi,,online besteld en afgehaald Keurig op afgesproken tijd klaar

, 04-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Ruime porties, alles netjes ingepakt, vriendelijk personeel!

, 01-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi. Bentobox was heerlijk. Genoeg vlees ed. Was klein misverstand, maar dit werd super opgelost. Wij gaan vaker bestellen

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Helaas was de zalm 🍣 op. Keurig gebeld en een andere topping ontvangen. Smaakte weer voortreffelijk!

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaak hier besteld! Altijd goed en verse sushi. Vandaag kreeg ik voor het eerst 2 bakjes soja saus, heel fijn want 1 was toch te weinig! De rijst was dit keer wel wat te kort gekookt leek het, daardoor 1 ster minder. Op vrijdag avond rond 19:30u besteld en het kwam om 20u al thuis, super bezorging!

, 19-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!! Prijs kwaliteit zeer goed!! En de service is helemaal TOP! Heerlijk gegeten van al het lekkers!!

, 16-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi van Apeldoorn!

, 15-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi. Een echte aanrader.

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi! Kwam wel 25 minuten later als aangegeven maar dat maakte de kwaliteit goed ! Zeker voor herhaling vatbaar !

, 12-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig..ga zofoor👏

, 08-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel jammer dat opnieuw de opmerkingen/notities niet gelezen word. De vorige x miste we de sojasaus en met t vandaag aangeven dat we graag een extra sojasaus erbij wilde zat deze er niet bij. 1 flesje is net niet voldoende namelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel om 17.00 ik plan bestelling om 18.20 ik krijg mijn eten om 19.00. Ik wil eigenlijk niet meer bij jullie bestellen want door jullie drukte verliezen jullie het oog op kwaliteit en is de bezorgde maaltijd eerder een teleurstelling. Ik verwacht van jullie dat dit goed gemaakt wordt en met tasje, nagelknipper en gratis drankjes ben ik niet gerustgesteld. Dus deze bezorging krijgt ook geen ster niks ik verwacht een vergoeding om de geleden schade.

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor de 2e keer eten besteld. Zeer goede nasi met voldoende kip en groente. Heerlijke sushi en stukjes kip erbij. Op tijd bezorgt, volgende keer weer wat nieuws bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was op tijd en het eten was weer lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Onwijs verse sushi en rijk gevuld. Voor veel herhalingen vatbaar!

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was bijna 2 uur te laat heb niet meer kunnen genieten van het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, alles lekker vers en optijd....Super

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hal;f uur te laat bezorgd

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service en heerlijke knetterverse sushi. Super verpakt. Ga zo door. Fantastisch ..Daar gaan we vaker bestellen. Dank je wel..

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er keurig netjes en verzorgd uit. Nog een gratis blikje cola erbij. En mooi op tijd bezorgd

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 20-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten er wel even op wachten (lees 90 minuten....) maar het smaakte heerlijk. Dat de bezorging 4 sterren krijgt heeft alleen met het lange wachten te maken en niet met de kwaliteit van de bezorger , die was prima.

, 15-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja het was weer super lekker echt een goede zaak en een leuk tasje erbij ❤️

, 15-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles netjes en correct geleverd. Maar verbeterpunt moet altijd blijven anders 5 sterren waard.

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker en netjes op tijd, Top

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging en kwaliteit prima, MAAR er was 1 x nr 12 en 1 x nr 13 besteld, Geleverd: 2 x nr.12

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten even wachten tot de bestelling werd geleverd, maar dat was het meer dan waard. Heerlijke sushi, goede-prijs kwaliteit verhouding. Aanrader om hier sushi te bestellen!

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Love the hot Poke Bowl!

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gevulde sushi! Echte aanrader.

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, grote porties en heerlijke sushi. Er zat veel avocado in, erg goed!

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse lekkere Sushi! Echt een nice bentobox! Ook kreeg ik gratis een schattige roze tasje en cola erbij. Top bezorging en service! Ik ga vaker bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd bezorgd, smaak was heerlijk, vers en meer dan genoeg!!

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer geweldig en lekker gegeten, was weer super lekker.

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vers & lekker snel bezorgd!

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt TOP !!!

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, lekker vers en smaakvol. Netjes op tijd en nu ook im een mooi tasje afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was heerlijk en keurig verpakt in een mooie doos. de bezorging laat de wensen over tot 2 keer toe veel later bezorgd dan als de aangegeven tijd. Je krijgt wel net een e-mail als je bestelling onderweg is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en ook de bezorging nu op orde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi goeie kwaliteit. Maar sommige stukken sushi zijn echt te groot. Dus wellicht 5 stukjes maken van een rol, ipv 4

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw super lekker sushi ,kwaliteit gewoon Top.

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag weer lekker gegeten (al 3 dagen achter mekaar). Krijg ook crispy chicken roll 8 stuks als kado! Kwaliteit en service zijn echt top! Bedankt Song sushi😊

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Planning van de bezorging was 18.55 uur. Werd later. Daarover is gebeld. De bestelling voor ons was in Beekbergen en dat adres was moeilijk te vinden. Fijn dat we daarover gebeld zijn, maar onze warme producten waren inmiddels koud geworden. Wel jammer want we vonden het eten lekker.

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig...salade Top...Sushi Top. Heerlijk gegeten, tot de volgende keer.

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer fantastisch😊🌹😊

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke sushi!de 2e bestelling voor ons, ze zijn niet netjes gerold dit keer!. Op tijd bezorg. Echt aanrader!dankjewel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Gevarieerd aanbod en bedankt voor de fles :D

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een fantastische presentatie, welke op gastvrije wijze werd bezorgd, met een toffe verrassing waardoor ik mij als klant extra wordt gewaardeerd. Elke hap was telkens weer vol van smaak door de goede bereiding van verse producten. Tot over twee weken!

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwart voor 6 besteld en 7.20 gekregen dat was het enige nadeel. Kwaliteit is top en heb lekker gegeten.

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer weer heerlijk gegeten en alles was weer top. Geweldig!!

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was opnieuw geweldig en smaakte voortreffelijk. Dut is de derde keer en zeker niet de laatste...Top.

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was fantastisch net zo als de salade....en netjes op tijd....Super

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, netjes geserveerd. Tijdige levering. Veel keus.

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd geleverd. Aanrader

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke sushi oo de afgesproken tijd bezorgd. Mooi en royaal op een schaal in doos bezorgd. Zoals altijd vers! Wat een aanrader is deze sushi toch!

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit uiterst vers en geweldig. Zoals eerder aangegeven mogen de stukken sushi wel iets kleiner. Het is dan iets makkelijker te eten. Bite size Arigato, XIEXIE

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vorige werd er wat later bezorgd maar vandaag mooi op tijd en met een glimlach! De vorige keer dacht ik dat ze extra hadden uitgepakt met hun presentatie, thuis sushi eten is met Somgsushi een echte traktatie om te mogen ontvangen. De kwaliteit is fenomenaal, de rijst is perfect niet droog, niet te nat en goed van smaak als ook de andere producten waarmee zij werken. Voor mij geen andere plek meer om te bestellen zolang zij in Apeldoorn zitten.

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk vers. We hadden een hele grote bestelling en deze werd iets te laat geleverd. Van te voren gebeld dat de aangegeven tijd niet gehaald zou worden.

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker, heel erg goede kwaliteit, tegen een heel schappelijke prijs.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles goed!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Keurig op tijd gebracht. Zag er fantastisch uit en smaakte ook zo. Zeker niet voor de laatste keer besteld. Een echte aanrader!!!!

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekende service - attent -eten heerlijk

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is ontzettend lekker, gevarieerd en ruim genoeg!

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschrikkelijk lekkere sushi!!! Echt een feestje! Heerlijk!

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg tevreden. Alles was goed! Leuk dat we er een gratis blikje drinken bij kregen!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten! Alles was goed verpakt en goed warm. De bestelling werd op de afgesproken tijd bezorgd met een gratis blikje frisdrank. Hier gaan we vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg genoten van onze bestelling 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig verse kwaliteit. Prijs/kwaliteit is in goede balans en voor herhaling vabaar!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijke sushi! De beste van Apeldoorn! Alleen de soya saus ontbrak maar dat was niet erg want de sushi was voortreffelijk! De bubble tea was ook super lekker!

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet de eerste dat ik hier bestel. Hoogste tijd voor een recensie. Wat een aanrader. Prijs /kwaliteit , hoeveelheid maar vooral de smaak . Alles is meer dan goed. Snelle bezorging en heel mooi verpakt. Wat een aanwinst deze sushi zaak!

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekkere sushi

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eerste kennismaking, prima, Bento box met beef was wat aan de vette kant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, warm en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en goede service. Bestelling was eerder klaar en hier werd voor gebeld. Het kon toen worden gebracht of ik kon het ophalen. Bedankt voor de openingscadeaus!

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg nieuwsgierig, aangezien jullie een nieuwe sushi aanwinst voor Apeldoorn zijn, maar echt top! Super lekkere sushi, top service, zeker voor herhaling vatbaar!

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi!

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze dochter kreeg bij de Anklaar een leuk tasje met daarin een erg goed uitziende menu kaart. Dus gister voor het eerst hier besteld! Heerlijk, snelle, goede service, ontzettend lekker eten! Voor herhaling vatbaar!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur te laat en de bubble tea was erg heet. Deze hoort koud te zijn.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de moederdag schalen. Leuk gedaan. Aparte creaties erbij. Door drukte wel later maar kregen gratis drankjes om goed te maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor de eerste keer bij Songsushi sushi besteld. De sushi was heerlijk, zelf afgehaald, was klaar op de afgesproken tijd. Zeker voor herhaling vatbaar, een dikke 10 voor Songsushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kregen geen kipnuggets maar loempia's. Daarnaast zat er erg veel saus op de hoisin garnalen. Verder prima, oja, maar 2 servetjes helaas, wel veel te veel wasabi en losse sausjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden bentobox kip en zalm, daarnaast nog een box crispy sushi. We hebben ervan genoten. Echt lekker! Bestelling was precies op de afgesproken tijd binnen, ook fijn. We gaan zeker vaker bestellen. Bedankt voor de goede service.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker Erg vers Verslavend

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super vers en heerlijk!! Vriendelijk personeel. Was een uur later als verwacht. We hadden een box met 87 stukjes en nog een kleinere box van 16 stukjes. We hebben met veel minder mensen gegeten als wat de boxen zijn aangegeven en wat ons op viel is dat je met de aantal personen wat ze opgaven echt niet genoeg heb het leek ook minder als de aantal 103. We hebben het niet geteld.. maar ondanks is de kwaliteit echt goed en kregen en heerlijke fles bubbels bij.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De pokebowl die ik had gehaald was echt heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten afgehaald, eten stond klaar. Was vers, lekker en vriendelijke mensen. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten ,prima verzorgd en goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was niet bezorgd, mijn fout heb het opgehaald. woon in de buurt.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord SUPER goed!!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rechtstreeks via eigen site van songsushi besteld. Direct na bestelling ontvingen we bevestiging en ingeschatte bezorgtijd. Keurig op tijd geleverd. Warme gerechten hadden iets warmer gekund. Sushi was heerlijk en mooi en verzorgd gepresenteerd. Iedereen heeft erg lekker gegeten!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde wat langer dan aangegeven. Verder prima sushi

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, geen wasabi erbij, te weinig ketjap om te mengen, 2 stel stokjes terwijl we met zijn 3-en waren. De schaal met hapjes stond rechtop in een tasje waardoor alles onderin lag, jammer!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst hier besteld en dat is goed bevallen. Erg lekker gegeten en zelfs een extraatje ontvangen vanwege koningsdag. Top!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thuis laten bezorgen. Bezorging was op tijd. Heerlijk gegeten. Zeker aan te bevelen.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service, lekker eten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden het heerlijk alleen was er weinig saus bij.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Pokebowl en voordeelmenu 8x kipsushi. Zeker een aanrader ;). Heerlijk vers bereid.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk! De gefrituurde sushi is verrassend lekker! We bestellen vaker. Bestelling kwam mooi op tijd en we kregen nog sushi extra als cadeau. Top

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat ik bij jullie heb besteld, zeker ook niet de laatste keer. Alleen had de kip iets warmer gekund, komt denk ik door het koude blikje cola wat er tegen aanlag. Mss beter warmer producten apart in een tasje doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden drie producten gekregen die al koud waren. Na een telefoontje werd het warm nabezorgd. Netjes opgelost,

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat we hebben besteld smaakte lekker! Een aanrader!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar. De bezorging was wat vertraagd, maar dat kan gebeuren. Ga zo door! Ze doen echt wat met wat er geschreven wordt. Stokjes, saus, wasabi en gember zaten er allemaal bij! Tot heel snel ziu ik zeggen...🙃

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was 40 minuten later... kan een keer gebeuren (of verkeerd ingeschat). Sushi was heerlijk maar ze waren erg groot per stuk. ...mag best iets kleiner zodat het makkelijker in je mond gaat ;-)

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond jammer dat er geen Soyasaus en stokjes bij de bestelling zat! Ik weet niet of ik nog een keer zou bestellen.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijke sushi!!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer: bezorging bijna drie kwartier eerder dan opgegeven. Prima: uitgebreide keuze en heerlijk gegeten. Volgende keer zeker weer 👍

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed, helaas beide gerechten met rijst in plaats van de bestelde noedels.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was op de minuut af op tijd. Heerlijk eten en een leuke attentie! Wijn bestellen zeker weer👍

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker. Alleen zijn de sushistukjes aan de grote kant. Nou heb ik een grote mond, dus dat lukt wel, maar mijn echtgenote had er soms wat moeite mee 😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk en super vers. Bezorging was binnen 1 uur. Ondanks dat we bij de opmerking hadden gezet dat het op een ander adres bezorgd moest worden stonden ze op het verkeerde adres. De vriendelijke bezorger belde op dat we niet thuis waren en kwam binnen enkele minuten de bestelling afleveren op het juiste adres. Het telefoonnummer dat op de website vermeld staat werkte niet. Volgende keer bestellen we zeker weer!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel erg lekker, er waren 2 kip gerechten waarvan we twijfelden of deze wel koud hoorden te zijn. Maar voor herhaling vatbaar.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker! Voor herhaling vatbaar!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

snelle service en vooral kwalitatief goed eten.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere pokebowl!!! :)

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Pokebowls en sushi waren heerlijk. Wat mij opviel was dat alle vrouwelijke medewerksters netjes een mondkapje droegen tijdens het eten bereiden in de keuken maar helaas de drie mannen niet terwijl zij ook bezig waren met eten bereiden!?!