Beoordelingen van Songsushi Apeldoorn

Recente recensies van Songsushi Apeldoorn

4 sterren na 139 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Onwijs verse sushi en rijk gevuld. Voor veel herhalingen vatbaar!

, 28-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi en sashimi waren goed van smaak. Wel erg grote stukken en weinig soja saus. Bezorging was 40 minuten te laat, kan gebeuren maar laat het even weten.

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was bijna 2 uur te laat heb niet meer kunnen genieten van het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, alles lekker vers en optijd....Super

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hal;f uur te laat bezorgd

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service en heerlijke knetterverse sushi. Super verpakt. Ga zo door. Fantastisch ..Daar gaan we vaker bestellen. Dank je wel..

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er keurig netjes en verzorgd uit. Nog een gratis blikje cola erbij. En mooi op tijd bezorgd

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 20-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten er wel even op wachten (lees 90 minuten....) maar het smaakte heerlijk. Dat de bezorging 4 sterren krijgt heeft alleen met het lange wachten te maken en niet met de kwaliteit van de bezorger , die was prima.

, 15-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja het was weer super lekker echt een goede zaak en een leuk tasje erbij ❤️

, 15-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles netjes en correct geleverd. Maar verbeterpunt moet altijd blijven anders 5 sterren waard.

, 15-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip was rauw en de soja saus waren ze weer vergeten. Ik keek erg uit na deze maaltijd...

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim een uur te laat bezorgd.

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker en netjes op tijd, Top

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde bijna 2 uur voordat het eten er was. De sauzen die bij het eten zaten waren niet te eten. Ook is de kwaliteit van de sushi niet okay. Mijn eerste en laatste keer dat ik hier bestel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging en kwaliteit prima, MAAR er was 1 x nr 12 en 1 x nr 13 besteld, Geleverd: 2 x nr.12

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie bezorgen altijd later dan de gevraagde of zelfs jullie aangegeven bezorgtijd! Saus lag door de hele doos verspreid, hebben we dus niet kunnen eten, gebeld omdat de dragon roll ineens anders was, dit werd opgelost met een nieuwe roll, daarna aan de sashimi begonnen! Deze was niet meer goed, zuur. Wij bestellen volgende keer weer ergens anders!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten even wachten tot de bestelling werd geleverd, maar dat was het meer dan waard. Heerlijke sushi, goede-prijs kwaliteit verhouding. Aanrader om hier sushi te bestellen!

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Love the hot Poke Bowl!

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gevulde sushi! Echte aanrader.

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, grote porties en heerlijke sushi. Er zat veel avocado in, erg goed!

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

na 40 minuten gebeld waar de bestelling bleef, was onderweg werd er gezegd. Later bleek dit niet het geval was, als goedmakertje een fles bubbels zonder alcohol, wel aardig maar aan de schotel te zien was die snel en onzorgvuldig en rommelig in elkaar geflanst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse lekkere Sushi! Echt een nice bentobox! Ook kreeg ik gratis een schattige roze tasje en cola erbij. Top bezorging en service! Ik ga vaker bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd bezorgd, smaak was heerlijk, vers en meer dan genoeg!!

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer geweldig en lekker gegeten, was weer super lekker.

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vers & lekker snel bezorgd!

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt TOP !!!

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, lekker vers en smaakvol. Netjes op tijd en nu ook im een mooi tasje afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was heerlijk en keurig verpakt in een mooie doos. de bezorging laat de wensen over tot 2 keer toe veel later bezorgd dan als de aangegeven tijd. Je krijgt wel net een e-mail als je bestelling onderweg is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en ook de bezorging nu op orde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi goeie kwaliteit. Maar sommige stukken sushi zijn echt te groot. Dus wellicht 5 stukjes maken van een rol, ipv 4

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw super lekker sushi ,kwaliteit gewoon Top.

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag weer lekker gegeten (al 3 dagen achter mekaar). Krijg ook crispy chicken roll 8 stuks als kado! Kwaliteit en service zijn echt top! Bedankt Song sushi😊

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Planning van de bezorging was 18.55 uur. Werd later. Daarover is gebeld. De bestelling voor ons was in Beekbergen en dat adres was moeilijk te vinden. Fijn dat we daarover gebeld zijn, maar onze warme producten waren inmiddels koud geworden. Wel jammer want we vonden het eten lekker.

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een rampzalige ervaring! In totaal hebben we meer dan 2 uur moeten wachten. Na 1,5 uur gebeld en kregen te horen dat de bezorger al naar ons onderweg was, maar dat was gelogen, want daarna duurde het nog heel lang, terwijl we dichtbij wonen. De sushi was ok, maar ik denk dat we een volgende keer ergens anders bestellen. Oh ja, vooraf fooi betaald bij de bestelling, maar die hebben ze echt niet verdiend. Spijt!

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig...salade Top...Sushi Top. Heerlijk gegeten, tot de volgende keer.

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer fantastisch😊🌹😊

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

S’ middags de bestelling om 15.30 uur al opgegeven , om het om 18.00 uur te laten bezorgen. Verwachte bezorgtijd 18.10 uur. Uiteindelijk om pas om 18.55 uur gekregen . Bij navraag krijgt de bezorger de schuld, die uiteindelijk nog geen 10 minuten onderweg is geweest! Bel gewoon even als het veel later wordt!!!

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke sushi!de 2e bestelling voor ons, ze zijn niet netjes gerold dit keer!. Op tijd bezorg. Echt aanrader!dankjewel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17:20 besteld en 2 uur later kreeg ik het pas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Gevarieerd aanbod en bedankt voor de fles :D

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een fantastische presentatie, welke op gastvrije wijze werd bezorgd, met een toffe verrassing waardoor ik mij als klant extra wordt gewaardeerd. Elke hap was telkens weer vol van smaak door de goede bereiding van verse producten. Tot over twee weken!

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwart voor 6 besteld en 7.20 gekregen dat was het enige nadeel. Kwaliteit is top en heb lekker gegeten.

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer weer heerlijk gegeten en alles was weer top. Geweldig!!

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was opnieuw geweldig en smaakte voortreffelijk. Dut is de derde keer en zeker niet de laatste...Top.

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was fantastisch net zo als de salade....en netjes op tijd....Super

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi viel veel uit elkaar en ze waren te groot om lekker in 1 keer in de mond te stoppen. De smaak was wel prima

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, netjes geserveerd. Tijdige levering. Veel keus.

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd geleverd. Aanrader

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke sushi oo de afgesproken tijd bezorgd. Mooi en royaal op een schaal in doos bezorgd. Zoals altijd vers! Wat een aanrader is deze sushi toch!

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit uiterst vers en geweldig. Zoals eerder aangegeven mogen de stukken sushi wel iets kleiner. Het is dan iets makkelijker te eten. Bite size Arigato, XIEXIE

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vorige werd er wat later bezorgd maar vandaag mooi op tijd en met een glimlach! De vorige keer dacht ik dat ze extra hadden uitgepakt met hun presentatie, thuis sushi eten is met Somgsushi een echte traktatie om te mogen ontvangen. De kwaliteit is fenomenaal, de rijst is perfect niet droog, niet te nat en goed van smaak als ook de andere producten waarmee zij werken. Voor mij geen andere plek meer om te bestellen zolang zij in Apeldoorn zitten.

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk vers. We hadden een hele grote bestelling en deze werd iets te laat geleverd. Van te voren gebeld dat de aangegeven tijd niet gehaald zou worden.

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker, heel erg goede kwaliteit, tegen een heel schappelijke prijs.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles goed!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is heerlijk maar de logistiek laat nogal wat te wensen over. Bijna 2 uur te laat werd de sushi uiteindelijk bezorgd. Van de vertraging word je ook niet op de hoogte gesteld.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere Sushi alleen hadden wij online besteld via de site om het om 18:10 op te halen.. toen wij om deze tijd klaarstonden zeiden ze dat het “bijna” klaar was.. vervolgens tot 19:10 zitten wachten op ons eten.. als excuses wel 2 sushi bordjes cadeau gekregen.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Keurig op tijd gebracht. Zag er fantastisch uit en smaakte ook zo. Zeker niet voor de laatste keer besteld. Een echte aanrader!!!!

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekende service - attent -eten heerlijk

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is ontzettend lekker, gevarieerd en ruim genoeg!

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschrikkelijk lekkere sushi!!! Echt een feestje! Heerlijk!

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg tevreden. Alles was goed! Leuk dat we er een gratis blikje drinken bij kregen!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten! Alles was goed verpakt en goed warm. De bestelling werd op de afgesproken tijd bezorgd met een gratis blikje frisdrank. Hier gaan we vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg genoten van onze bestelling 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig verse kwaliteit. Prijs/kwaliteit is in goede balans en voor herhaling vabaar!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijke sushi! De beste van Apeldoorn! Alleen de soya saus ontbrak maar dat was niet erg want de sushi was voortreffelijk! De bubble tea was ook super lekker!

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet de eerste dat ik hier bestel. Hoogste tijd voor een recensie. Wat een aanrader. Prijs /kwaliteit , hoeveelheid maar vooral de smaak . Alles is meer dan goed. Snelle bezorging en heel mooi verpakt. Wat een aanwinst deze sushi zaak!

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekkere sushi

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eerste kennismaking, prima, Bento box met beef was wat aan de vette kant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, warm en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en goede service. Bestelling was eerder klaar en hier werd voor gebeld. Het kon toen worden gebracht of ik kon het ophalen. Bedankt voor de openingscadeaus!

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg nieuwsgierig, aangezien jullie een nieuwe sushi aanwinst voor Apeldoorn zijn, maar echt top! Super lekkere sushi, top service, zeker voor herhaling vatbaar!

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi!

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze dochter kreeg bij de Anklaar een leuk tasje met daarin een erg goed uitziende menu kaart. Dus gister voor het eerst hier besteld! Heerlijk, snelle, goede service, ontzettend lekker eten! Voor herhaling vatbaar!

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was meer dan een uur te laat. De eerste keer dat ik belde (20 minuten na eigenlijke bezorgtijden) werd er gezegd dat het bijna klaar was. Dat was dus niet zo. Tweede keer dat ik belde, kreeg ik geen duidelijkheid alleen excuses.... Sushi niet bijzonder lekker. Erg los gerold en viel bij aanraken uit elkaar. Wij bestellen hier niet nog een keer.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur te laat en de bubble tea was erg heet. Deze hoort koud te zijn.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de moederdag schalen. Leuk gedaan. Aparte creaties erbij. Door drukte wel later maar kregen gratis drankjes om goed te maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor de eerste keer bij Songsushi sushi besteld. De sushi was heerlijk, zelf afgehaald, was klaar op de afgesproken tijd. Zeker voor herhaling vatbaar, een dikke 10 voor Songsushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kregen geen kipnuggets maar loempia's. Daarnaast zat er erg veel saus op de hoisin garnalen. Verder prima, oja, maar 2 servetjes helaas, wel veel te veel wasabi en losse sausjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden bentobox kip en zalm, daarnaast nog een box crispy sushi. We hebben ervan genoten. Echt lekker! Bestelling was precies op de afgesproken tijd binnen, ook fijn. We gaan zeker vaker bestellen. Bedankt voor de goede service.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker Erg vers Verslavend

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super vers en heerlijk!! Vriendelijk personeel. Was een uur later als verwacht. We hadden een box met 87 stukjes en nog een kleinere box van 16 stukjes. We hebben met veel minder mensen gegeten als wat de boxen zijn aangegeven en wat ons op viel is dat je met de aantal personen wat ze opgaven echt niet genoeg heb het leek ook minder als de aantal 103. We hebben het niet geteld.. maar ondanks is de kwaliteit echt goed en kregen en heerlijke fles bubbels bij.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Portie voor 2 personen is echt te weinig. De nasi voor 2 personen was vergeten mee te geven. Nalevering duurde ruim een uur en of we de nasi nog even wilden betalen met bezorgkosten. Jammer, terwijl het eten heerlijk is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De pokebowl die ik had gehaald was echt heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten afgehaald, eten stond klaar. Was vers, lekker en vriendelijke mensen. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten ,prima verzorgd en goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was niet bezorgd, mijn fout heb het opgehaald. woon in de buurt.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord SUPER goed!!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 16:30uur al besteld voor 18:20uur, bewust al zo vroeg besteld want het was een grote bestelling voor 6personen. Zelf al een keer gebeld hoe het er voor stond. Daarna kreeg ik ook bericht dat het wat verlaat was. 19:20!!uur werd het bezorgd. We hadden naast sushi ook kip en bief teppanyaki besteld wat op de kop in de tas was gezet waardoor het er allemaal uit was gelekt en hierdoor sushi stokjes, servetjes en de doos waar de sushi in zat nat en vies was geworden, jammer. Sushi was wel heel erg lekker!! De boontjes en vlees waren lauw. Wel moesten ze 15min rijden voor bezorging dus misschien ligt het daaraan.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas duurde het een half uur langer dan aangegeven tot onze bestelling bezorgd werd. Toen bleek er een onderdeel te missen en waren er andere makis bezorgd dan besteld. Het eten smaakt enorm goed en is echt heerlijk, maar dit is de 2e keer dat de bestelling niet compleet is. Dat is helaas erg jammer.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rechtstreeks via eigen site van songsushi besteld. Direct na bestelling ontvingen we bevestiging en ingeschatte bezorgtijd. Keurig op tijd geleverd. Warme gerechten hadden iets warmer gekund. Sushi was heerlijk en mooi en verzorgd gepresenteerd. Iedereen heeft erg lekker gegeten!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde wat langer dan aangegeven. Verder prima sushi

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, geen wasabi erbij, te weinig ketjap om te mengen, 2 stel stokjes terwijl we met zijn 3-en waren. De schaal met hapjes stond rechtop in een tasje waardoor alles onderin lag, jammer!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst hier besteld en dat is goed bevallen. Erg lekker gegeten en zelfs een extraatje ontvangen vanwege koningsdag. Top!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thuis laten bezorgen. Bezorging was op tijd. Heerlijk gegeten. Zeker aan te bevelen.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service, lekker eten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden het heerlijk alleen was er weinig saus bij.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Pokebowl en voordeelmenu 8x kipsushi. Zeker een aanrader ;). Heerlijk vers bereid.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk! De gefrituurde sushi is verrassend lekker! We bestellen vaker. Bestelling kwam mooi op tijd en we kregen nog sushi extra als cadeau. Top

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17:45 eten besteld voor €80,00 en zou om 18:30 bezorgd worden, dat werd 19:30. Kregen koude frituur gerechten en kregen een visbox terwijl we een vleesbox hadden besteld. Gebeld en er zou nieuwe geleverd worden. Een uur (20:30 en dat op de maandag) later kwam er idd de vleesbox binnen plus de frituurgerechten die koud geleverd waren, helaas waren deze gerechten nog kouder dan de eerste keer:( en om nu weer te bellen gaat ons te ver om weer een uur te moeten wachten. Zo jammer, de sushi smaakt echt goed maar zo jammer dat het verpest word door de bezorging en service. Onze kinderen hebben weinig kunnen eten hierdoor omdat het te laat werd.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat ik bij jullie heb besteld, zeker ook niet de laatste keer. Alleen had de kip iets warmer gekund, komt denk ik door het koude blikje cola wat er tegen aanlag. Mss beter warmer producten apart in een tasje doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden drie producten gekregen die al koud waren. Na een telefoontje werd het warm nabezorgd. Netjes opgelost,

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat we hebben besteld smaakte lekker! Een aanrader!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar. De bezorging was wat vertraagd, maar dat kan gebeuren. Ga zo door! Ze doen echt wat met wat er geschreven wordt. Stokjes, saus, wasabi en gember zaten er allemaal bij! Tot heel snel ziu ik zeggen...🙃

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was 40 minuten later... kan een keer gebeuren (of verkeerd ingeschat). Sushi was heerlijk maar ze waren erg groot per stuk. ...mag best iets kleiner zodat het makkelijker in je mond gaat ;-)

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi om 16:15 uur al besteld en tijd van bezorgen zou zijn om 19:00 uur, helaas werd het pas om 19:40 uur bezorgd! De sushi was wel erg lekker, in lange tijd niet meer zulke lekker sushi gegeten.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer hier besteld maar miste allereerst de sojasaus, gember en stokjes. De sushi was veel minder dan ik gewend ben bij andere zaken. Dit was de eerste en laatste keer hier. De gebakken banaan was wel lekker!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond jammer dat er geen Soyasaus en stokjes bij de bestelling zat! Ik weet niet of ik nog een keer zou bestellen.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijke sushi!!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer: bezorging bijna drie kwartier eerder dan opgegeven. Prima: uitgebreide keuze en heerlijk gegeten. Volgende keer zeker weer 👍

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed, helaas beide gerechten met rijst in plaats van de bestelde noedels.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was op de minuut af op tijd. Heerlijk eten en een leuke attentie! Wijn bestellen zeker weer👍

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestellen en de bezorging waren prima. De sushi vonden wij erg groot, het was een flinke hap. We vonden het jammer dat er heel veel komkommer in elke sushi zat. Hierdoor vonden wij de smaak heel vlak en bij elke sushi heel erg op elkaar lijken. Tijdens de bestelling zou het handig zijn om de klanten te herrinneren om te vragen hoeveel stokjes ze er bij zouden willen. Wij kwamen 1 setje stokjes te kort. Maar daar hadden we bij het bestellen ook niet aangedacht.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam een half uur eerder dan gevraagd. Er was geen saus bij de garnalen loempia terwijl deze wel besteld was. De bezorger gaf mij de tas met het eten terwijl ik had verwacht dat deze voor de deur werd gezet en er dan aangebeld zou worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker. Alleen zijn de sushistukjes aan de grote kant. Nou heb ik een grote mond, dus dat lukt wel, maar mijn echtgenote had er soms wat moeite mee 😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker. Helaas werd het eten pas 3 kwartier na de verwachte bezorgtijd geleverd (in totaal dus 1 uur en 3 kwartier gewacht) en toen bleek de bestelling ook nog incompleet. Na bellen werd het resterende eten weer een uur later bezorgd. 5 voor 6 besteld en kwart voor 9 uiteindelijk alles bezorgd. Daar zit wel een verbeterpunt. Gelukkig smaakte alles wel goed!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk en super vers. Bezorging was binnen 1 uur. Ondanks dat we bij de opmerking hadden gezet dat het op een ander adres bezorgd moest worden stonden ze op het verkeerde adres. De vriendelijke bezorger belde op dat we niet thuis waren en kwam binnen enkele minuten de bestelling afleveren op het juiste adres. Het telefoonnummer dat op de website vermeld staat werkte niet. Volgende keer bestellen we zeker weer!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel erg lekker, er waren 2 kip gerechten waarvan we twijfelden of deze wel koud hoorden te zijn. Maar voor herhaling vatbaar.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker! Voor herhaling vatbaar!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik kwam het eten halen. Was nog niet klaar ging erg rommelig, kregen onderling discussie over de bestellingen.. Heb hierdoor nog niet een positief beeld. Eten zelf was wel lekker, maar ben nog niet super enthousiast.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

snelle service en vooral kwalitatief goed eten.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere pokebowl!!! :)

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Gaat nog allemaal chaotisch dingen vergeten mee te geven gebeld persoon begreep en verstond mij niet ander meisje gegeven die snapte wat er aan de hand was de springrols zijn wel nageleverd wat wel weer netjes was vond het eten goed van smaak warme gerechten aan de koude kant de officiële website werkt ook niet dus er moet nog wel wat gebeuren dat het goed gaat werken kom nog wel een keer terug om te kijken of het eten gaat succes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Afhalen was chaotisch mjjn bestelling was niet klaar en daarna ook verkeerd. De sushi viel tegen dun gesneden en teveel rijst met weinig ingrediënten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi. Maar miste saus wasabi en eetstokjes. Sushi eten met een vork is niet echt de beleving van sushi eten

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zaak net open. Daardoor hadden ze het nog niet onder controle. Het overzicht was kwijt. Online besteld en ook al betaald. Gelukkig stond onze bestelling klaar. Maar bij andere klanten was dit niet het geval. Qua sushi vond ik overal erg veel komkommer in zitten. Bij onze bestelling zaten geen stokjes, gember, sojasaus. Ik denk dat ze dat domweg vergeten zijn door de stress. Ik hoop dat ze het allemaal onder controle krijgen. Maar zoals het vandaag ging.... :( Ik heb er een hard hoofd in.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was super, alleen tot 2 keer toe bestelling helaas niet compleet. Komt waarschijnlijk door de drukte.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Pokebowls en sushi waren heerlijk. Wat mij opviel was dat alle vrouwelijke medewerksters netjes een mondkapje droegen tijdens het eten bereiden in de keuken maar helaas de drie mannen niet terwijl zij ook bezig waren met eten bereiden!?!